Kaliopi - Za kogo postojam удобно слушать в mp3 формате с текстом песни, а так же скачка и видео клип.

Песня: Za kogo postojam

Добавлено: 2015-04-30

Продолжительность mp3: 03:23

Автор: Kaliopi

Текст этой песни просмотрели: 338

Голосование за песню: 0

Скачать

Полный список песен автора Kaliopi
Текст этой песни:

Препиши ми ги солзите на твојот грев,
препиши ми баш сe од твојот горчлив свет,
препиши ми и вистини што не ги знам,
за да јас имам чувство дека постојам.

И немај ниту малку милост ти за мене,
јас веќе одамна заборавив сe за себе,
заборавив на сите божји молитви,
заборавив на сонце и небо без облаци.

За кого постојам и кому јас му требам,
за да верувам, од ова небо не се бега.
За кого постојам, би сакала да знам,
за кого сето мое минато, и не е само лага.

Не помислив на себе ниту еден ден,
не чувствував ни радост за роденден,
но сепак имав сила да се разбудам,
да бидам дел од овој свет и да откријам.

За кого постојам и кому јас му требам,
за да верувам, од ова небо не се бега.
За кого постојам, би сакала да знам,
за кого сето мое минато, и не е само лага.

Смотреть видео
Kaliopi Bukle - Za Kogo Postojam - 2004
Комментарии (0)
Поделиться мнениемКод безопастности: